...
Uronite u ultimativni kontrast
1

Pogledajte svijet u više boja

Širok raspon boja

Vidite svijet u više boja
Upotrebom sofisticirane optičke i tehnologije koja poboljšava boju u ULED televizorima donosimo širu paletu boja koje odgovaraju realnom životu. Prezasićene i neprirodne boje su sada stvar prošlosti, jer proizvodimo samo živahne i autentične boje, tako da je iskustvo gledanja bliže nego ikada realnom svijetu. Vidjet ćete bogatu crvenu boju svježih ruža, travnatu livadu u živahnoj zelenoj, široke okeane u brilijantnoj dubokoj plavoj, i ljude u glatkoj, prirodnoj boji kože.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Duboka crna

Duboka crna

Dubina crne boje, izvanredan kontrast
Svaki pojedinačni piksel na Hisense OLED televizoru može se isključiti pojedinačno kako bi se dobila apsolutna crna boja. Duboke, bogate crne boje pomažu u pojačavanju kontrasta, dodajući dubinu detaljima, teksturama i bojama, tako da možete doživjeti stvarnu sliku.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - 4K kvalitet slike

4K kvalitet slike

Premium kinematografsko iskustvo
4K Ultra HD nudi više od 8 miliona piksela što uveliko utječe na ogroman ekran. Slike su oštrije, svjetlije i prikazane u stvarnim bojama, na način na koji je režiser želio da ih vidite. Konzola za ultra kratki domet može projektovati sliku sa udaljenosti od samo 28,7 cm od zida, pružajući prirodnije iskustvo gledanja.
Više informacija
Manje informacija

Jedan ogroman skok za surround sistem zvuka

_products/features/icon - Dolby Atmos® Immersive Sound

Dolby Atmos® Immersive Sound

Zvuk koji vas smješta u centar zbivanja
DOLBY ATMOS® omogućava ULED TV da pruži prodorno i uranjajuće zvučno iskustvo u vaš dom bilo da gledate zabavne emisije, igrate igrice ili gledate uživo sport. Pomjerajući zvuk je najvažniji napredak u odnosu na stereo, pa čak i surround zvuk. Imat ćete osjećaj da ste u samom centru zbivanja jer će zvukovi ljudi, prostora, stvari i muzika biti tako živi i sa realizmom koji ostavlja bez daha krečući se kroz prostor. Sveobuhvatan zvuk stvara potpunije, još više realistično iskustvo koje vas smješta u sami centar zbivanja.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Jasan zvuk

Jasan zvuk

Naš čisti zvuk pokreće profesionalna audio tehnologija, Dolby Digital Plus, a izolovani dizajn komore također je obnovljen za jasan i čist zvuk.

Hi-Sound Pro

Kao i saobraćaj, i zvuk mora biti dobro organizovan. Hisense Hi-Sound Pro može automatski podijeliti visoku, srednju i nisku frekvenciju, što dovodi do simfonijskih karakteristika zvuka kroz različite zvučnike.

Elegantan jednodijelni dizajn

_products/features/icon - Dizajn bez vidljivih rubova

Dizajn bez vidljivih rubova

Minimalistički dizajn, sa manje okvira i više slike
S ciljem da kreiramo potpuno savremen izgled, Hisense TV pomijera granice ka novim ekstremima. Smanjeni okvir utapa se direktno u ekran bez prekida, što vam nudi obogaćeno i uranjajuće iskustvo gledanja.
_products/features/icon - Čisti metalni dizajn

Čisti metalni dizajn

Savršen način da uokvirite živahnu bojama i prelijepu sliku sa TV-a
To je oličenje spoja umjetnosti i funkcionalnosti. Okvir, postolje i leđa izrađeni su od čistog metala, čineći jedinstvenu spoljašnost i rafiniranu na dodir.

Umjetničko djelo

Umjetničko djelo koje morate imati
Hisense ULED TV je usvojio super slim dizajn bez okvira, te koristi visokokvalitetni čisti metal na okviru i postolju kako bi stvorio ovo umjetničko djelo. Televizor podiže vaš interijer na novu estetsku razinu.