Prijava / Registracija

SVE ŠTO STVARAMO DIZAJNIRANO JE ZA VAS

Mi u Hisense-u vjerujemo kako sve što radimo treba učiniti vaš život ugodnijim i zabavnijim. Upravo zato, naš je cilj kreirati najnovije tehnologije dostupne svakome, kroz pomno osmišljene i stručno izrađene proizvode.

Pomičemo granice inovacija od 1969.

Već pet decenija smo posvećeni inovacijama u potrošačkoj elektronici. Danas smo brend br. 1 u Kini, Australiji i Južnoj Africi, i brend br. 2 u pogledu frižidera u Kini, sa preko 100.000 zaposlenih u 64 kompanije, i 25 centara za instraživanja i razvoj širom svijeta. Sve sa jedinstvenim ciljem isporučivanja visokokvalitetnih, tehnološki naprednih i pristupačnih proizvoda koji poboljšavaju život naših korisnika i prodaju se u više od 160 zemalja i regiona.

Naša posvećenost kvalitetu.

Želimo da volite svoje Hisense uređaje. Ne samo kada ih tek kupite, nego i u godinama koje slijede - upravo zato nam je kvaliteta toliko važna.

Bilo da se radi o strogom procesu unaprjeđenja kvalitete, našoj predanosti odličnoj post-prodajnoj usluzi ili široko-obuhvatnoj garanciji, sve to činimo upravo kako biste bili sigurni da je Hisense uređaj pravi izbor za vaš dom.

Inovacije kroz iskustvo.

Od 1969. godine težimo pomicanju granica inovacije, neumorno radeći na istraživanju i razvoju električnih proizovoda za domaćinstvo. Upravo ta posvećenost razvoju i proizvodnji uređaja najnovije tehnologije dovela nas je do toga da smo danas jedan od vodećih svjetskih proizvodača električnih uređaja te vodeći TV brand u Kini.

BACK TO TOP