Prijava / Registracija

SVE ŠTO STVARAMO DIZAJNIRANO JE ZA VAS

Mi u Hisense-u vjerujemo kako sve što radimo treba učiniti vaš život ugodnijim i zabavnijim. Upravo zato, naš je cilj kreirati najnovije tehnologije dostupne svakome, kroz pomno osmišljene i stručno izrađene proizvode.

Pomičemo granice inovacija od 1969.

Već 5 desetljeća posvećeni smo razvoju inovacija u području potrošačke elektronike. Danas smo vodeći TV brend u Kini, Australiji i Južnoj Africi, te drugi brend rashladno-zamrzivačke tehnike u Kini, zapošljavajući više od 80.000 ljudi u 54 kompanije, a možemo se pohvaliti i s 12 istraživačko-razvojnih centara širom svijeta. Cilj svakog od tih centara je osigurati visoku kvalitetu, najnoviju tehnologiju i pristupačne uređaje koji unaprjeđuju život naših korisnika.

Naša posvećenost kvalitetu.

Želimo da volite svoje Hisense uređaje. Ne samo kada ih tek kupite, nego i u godinama koje slijede - upravo zato nam je kvaliteta toliko važna.

Bilo da se radi o strogom procesu unaprjeđenja kvalitete, našoj predanosti odličnoj post-prodajnoj usluzi ili široko-obuhvatnoj garanciji, sve to činimo upravo kako biste bili sigurni da je Hisense uređaj pravi izbor za vaš dom.

Inovacije kroz iskustvo.

Od 1969. godine težimo pomicanju granica inovacije, neumorno radeći na istraživanju i razvoju električnih proizovoda za domaćinstvo. Upravo ta posvećenost razvoju i proizvodnji uređaja najnovije tehnologije dovela nas je do toga da smo danas jedan od vodećih svjetskih proizvodača električnih uređaja te vodeći TV brand u Kini.

BACK TO TOP