Prijava / Registracija

Slijedite svoje osjećaje i odaberite pravi TV za sebe.

Vidi. Vjeruj.

Doživi to svim svojim čulima.

Kada je u pitanju televizija, vaša čula su ključna za doživljaj najbolje slike i zvuka. U Hisense-u razumijemo da kupovina novog televizora može biti velika odluka, ali tu smo da vam pomognemo da pronađete onaj koji ispunjava sve vaše zahtjeve.

Zamislite živopisne boje i oštre detalje, kvalitet zvuka tako jasan i impresivan da se osjećate kao da ste baš tamo, u sceni - to je ono što Hisense TV pruža.

Uz izuzetne i praktične funkcije, naši televizori su dizajnirani da poboljšaju vaše cjelokupno iskustvo gledanja.

Istražite više u nastavku i vidite o čemu govorimo.

Pogledaj sve opcije

Priča

Ponekad pronalaženje pravog TV-a je kao traženje igle u plastu sijena. Srećom, naša najnovija serija televizora ima sve što vam je potrebno da doživite svijet televizije kao nikada prije, ističući se u moru jednoličnosti.

Bilo da ste zaljubljenik u filmove, navijač sporta ili igrač igara, Hisense TV ima sve što tražite i još više, kako je opisano u nastavku.

Za ljubitelje filmova s stilom.

Poželite dobrodošlicu živopisnim bojama u svoj dom

Doživite visokokvalitetne i prirodne boje uz Hisense TriChroma Laser motor. Zajedno sa svjetlinom od 3000 Lumena i ekranom koji odbija ambijentalno svjetlo, svijetle i žive slike će se izdvajati sa vašeg ekrana.

watchers-2-webp-2500x1340.webp

VELIKI EKRAN ZA AKCIJU NA VELIKOM PLATNU

Sada možete uživati u slikama u prirodnoj veličini iz udobnosti svog doma. Bez obzira na veličinu prostorije, s Ultra kratkodometnim laserskim projektorom možete sada gledati filmove na super velikom ekranu od 100'' ili 120''. Ova tehnologija prikazuje izuzetno visokokvalitetne slike s vrlo malog rastojanja.

2500x1340-MOVIE-LOVER.webp

OŽIVITE NAJBOLJE OD KINO ISKUSTVA UZ FILMMAKER MODE I DOLBY

Pretvorite svoju dnevnu sobu u kino i doživite omiljene filmove onako kako su ih filmski autori zamislili uz Filmmaker mode. Gledajte kako uronjena Dolby Vision tehnologija, uz čist, jasan Dolby Atmos zvuk, oživljava vaše omiljene scene pred vama.

Najbolji izbor iz Hisense ponude.

TV SET 100L5F-D12 HSN

4K Smart Laser TV

100L5F-D12

badge
3.810,00 KM
TV SET 75A7GQ HSN

QLED Smart TV

75A7GQ

badgebadgebadge
1.899,00 KM
TV SET 65U8HQ HSN

Mini-LED Smart TV

65U8HQ

badgebadge
2.099,00 KM

Za prave TV entuzijaste.

Dosegnite vrhunac uz vrhunski Mini-LED

Doživite preciznije pozadinsko osvjetljenje, kontrolu kontrasta, vrhunsku osvjetljenost do 2500 nita i dublju crnu sa Mini-LED tehnologijom. Birajte između Mini-LED Pro i Mini-LED sa do 1300 Full Array Local Dimming zona za detalje koji oduzimaju dah i nisku difuziju.

2500x1340-SERIJE (1).webp

Izgubite se u detaljima uz širok raspon HDR formata

Sa Total HDR rješenjem (Dolby Vision, HDR10+ Adaptive, HDR10+, HLG) Hisense televizori mogu dinamički prilagođavati i ponovo mapirati svjetlinu, boju, sjene i još mnogo toga kako bi u potpunosti optimizirali sadržaj. Osim toga, donosi primjetnu dubinu boja, nivo isticanja i dodaje nevjerovatne detalje sjenama i crnim bojama koje poboljšavaju vaš ekran da se prilagodi okruženju u kojem se nalazi.

enthusiasts_3-2500x1340.webp

Otkrijte više od milijardu živopisnih nijansi boja

Quantum Dot televizori se ponose jednom od najefikasnijih tehnologija za svijetle i precizne boje. Koristeći kvantne tačke za emitiranje izuzetno preciznih valnih duljina svjetlosti, Quantum Dot Color omogućuje vam da vidite milijarde novih nijansi boja s nevjerojatno impresivnim razinama svjetline.

Najbolji izbor iz Hisense ponude.

TV SET 75U8KQ HSN

Mini-LED Smart TV

75U8KQ

badgebadge
3.599,00 KM
TV SET 75U7KQ HSN

Mini-LED Smart TV

75U7KQ

TV SET 65U8KQ HSN

Mini-LED Smart TV

65U8KQ

badgebadge
2.500,00 KM

Za entuzijastične igrače.

Podignite nivo igre

Uronite u akciju i zadržite svoju konkurentsku prednost uz Game Mode PRO tehnologiju. Uz VRR do 144Hz, ALLM, HDMI 2.1 propusni opseg i AMD Freesync Premium, možete uživati u glatkoj igri i bržem vremenu odziva.

 

Gamer-2-2500x1340.webp

Dominirajte i pobijedite

Game Bar pruža sve, od brzine osvježavanja u realnom vremenu i izvještaja o statusu kašnjenja unosa, do prilagodljivog ekrana koji se lako podešava. Iznenadite svoje protivnike taktičkom igrom koja odgovara vašem impresivnom skupu vještina.

gamers-2-2500x1340.webp

Neka vaša igra oživi

Igranje u Dolby Vision·Atmos ne samo da donosi svjetlije naglaske, dublju crnu i ultra-žive boje u vaše omiljene igre, već vam takođe omogućava da čujete šta ste propustili. Ovo vas stavlja u centar akcije, omogućavajući vam da živite igru, brže reagujete i usavršavate svoje instinkte sa svakim zvukom.

Najbolji izbor iz Hisense ponude.

TV SET 75A6BG HSN

UHD Smart TV

75A6BG

badgebadgebadge
1.785,00 KM
TV SET 65A7GQ HSN

QLED Smart TV

65A7GQ

badgebadgebadge
1.249,00 KM
TV SET 65U8HQ HSN

Mini-LED Smart TV

65U8HQ

badgebadge
2.099,00 KM

Za one koji vole uzbuđenje.

Pretvorite svoju dnevnu sobu u stadion uz AI optimizaciju

AI Sports Mode omogućava najbolji kvalitet slike i zvuka za najjednostavnije iskustvo gledanja. Pogledajte svaku pukotinu u polju, odlučan pogled igrača i uzbuđenje svih u publici i čujte svaku notu komentatorovog glasa.

2500x1340-SPORT-FAN.webp

Prilagodi se situaciji

Uz Smooth Motion, Hisense televizori intuitivno prepoznaju, čiste i poboljšavaju objekte koji se brzo kreću kako bi omogućili savršeno fluidno iskustvo gledanja, dok izvorna brzina osvježavanja od 120Hz osigurava da čak i najdinamičniji objekti izgledaju svijetli, fluidni i kristalno čisti.

thrill-2-2500x1340.webp

Budite dio priče uz Dolby Vision·Atmos

Uz Dolby Vision·Atmos, možete potpuno uživati u akciji s najkvalitetnijom slikom, istovremeno doživljavajući impresivan zvuk koji će vam sigurno izazvati trnce.

Najbolji izbor iz Hisense ponude.

TV SET 55A7GQ HSN

QLED Smart TV

55A7GQ

badgebadgebadge
949,00 KM
TV SET 55A6BG HSN

UHD Smart TV

55A6BG

badgebadgebadge
809,00 KM
TV SET 50A63H HSN

UHD Smart TV

50A63H

badgebadgebadge
715,00 KM

Dosta priče. Izaberite svoju tehnologiju.

Sada kada ste uronili u svijet visokotehnološke televizije, vrijeme je da usmjerite pogled ka jednom od mnogih televizora koje imamo za vas.

Ili vaša veličina.

Upoznajte se sa različitim veličinama i odaberite odgovarajuću za vas.

ULED TV

QLED TV

OLED TV

Laser TV

UHD TV

32" - 43"

Baš ono što vam treba, za novu dodatnu sobu (spavaću sobu, dječiju sobu, studentsku sobu...) – Konačno je vrijeme za drugi televizor kod kuće.

50" - 60"

Veći TV je veća avantura. Uronite u svoju omiljenu emisiju i proživite apsolutnu stvarnost u svojoj dnevnoj sobi. Odaberite svoj novi TV.

65" - 100"

Stvorite vlastito kino iskustvo sa sadržajem koji volite gledati svakodnevno. Jer zaslužujete to.

BACK TO TOP