...
1

Iskoristite fantastične cijene u januaru za vaše nove saveznike u kuhinji ili kupatilu - u tome vam mogu pomoći Hisense kućni aparati – bilo da želite da vam svježe namirnice duže traju u frižideru, ili da se oslobodite od alergena tokom pranja ili sušenja veša uz savršeno opranu i osušenu odjeću.

Sada je savršena prilika da osvježite i modernizujete svoj dom uz pomoć korisnih Hisense aparata koji vam pojednostavljuju svakodnevne kućne poslove, štede vrijeme i trud.

Ove uređaje po sjajnim cijenama možete kupiti i na našoj online prodavnici uz besplatnu dostavu klikom na uređaj koji želite, ali i u svim objektima Hisense Gorenje Studija u šest gradova širom Bosne i Hercegovine. Kupovinu možete obaviti i putem telefona, pozivom našeg centra za internet prodaju na broj telefona 061 53 73 73.

Hisense Cross Door frižider

Cross Door frižider-zamrzivač

Trostruka zona za prirodnu svježinu
Frižider Hisense ima Cross Door dizajn i nudi tri različite zone temperature - frižider, zamrzivač i konvert zonu. Sve to kako bi vaša hrana trajala što je duže moguće.
_products/features/icon - Total No Frost

Total No Frost

Bez leda, nigdje - ikad!
Pruža odgovarajuću mikroklimu koja duže održava hranu svježom i hranjivom. U frižideru se ne može naći led, što znači da ne morate gubiti svoje dragocjeno vrijeme na odmrzavanje.
_products/features/icon - Zona My Fresh Choice

Zona My Fresh Choice

Skladištenje na zahtjev
Zona My Fresh Choice, donji desni odjeljak, omogućava vam da postavite tri različita temperaturna režima, -5℃ (meko zamrzavanje), -12℃ (srednje zamrzavanje) i -18℃ (duboko zamrzavanje). Obezbjeđuje stabilne i tačne uslove temperature i vlažnosti za skladištenje svježe hrane.
Više informacija
Manje informacija

Hisense mašina za pranje i sušenje rublja

_products/features/icon - Pranje i sušenje - 2u1

Pranje i sušenje - 2u1

Ušteda prostora
Ova Hisense kombinovana mašina za pranje i sušenje je vaše jedinstveno rješenje za veš. Štedi prostor i donosi visoke performanse i kod pranja i kod sušenja. Posebno je dizajnirana za porodice sa ograničenim prostorom.
_products/features/icon - Izdržljivi Inverter

Izdržljivi Inverter

Tihi rad
Ovaj moćni motor bez četkica sa novom generacijom elektronike izuzetno je efikasan i pruža bolje efekte čišćenja, štedi energiju i proizvodi manje buke.
_products/features/icon - Četiri opcije sušenja

Četiri opcije sušenja

Zadovoljite svoje navike sušenja
Hisense uređaj za pranje i sušenje rublja nudi Vam četiri različita načina sušenja koji će zadovoljiti sve Vaše potrebe prilikom sušenja rublja.
Spremno za ormar:
Za jednoslojne tkanine. Odjevni predmeti se mogu odmah složiti ili objesiti u ormar.
Temeljito sušenje: Za odjevne predmete izrađene od deblje, višeslojne tkanine, koje je potrebno duže sušiti. Odjevni predmeti mogu se odmah nakon sušenja složiti ili objesiti u ormar. Ova funkcija suši rublje temeljitije od funkcije "Spremno za ormar".
Sušenje za peglanje: Odabirom ove funkcije završit ćete ciklus sušenja rublja dok je još vlažno i idealno za peglanje. Rublje se po izboru može i samo objesiti kako bi ga osušili.
Funkcija odabira vremena sušenja: Koristite ovu opciju za sušenje rublja na unaprijed određeno vrijeme, ovisno o tkanini, količini rublja i vlazi.
Više informacija
Manje informacija

Hisense mašina za pranje rublja

_products/features/icon - Brzo pranje

Brzo pranje

Pogodan, lakši život
Program brzog pranja dramatično skraćuje vaše vrijeme čekanja i idealan je za mali, lagani veš. Operite do 1kg veša za samo 15 minuta; to je otprilike isto vrijeme koje trebate za tuširanje ili da napraviti doručak.
_products/features/icon - Izdržljivi Inverter

Izdržljivi Inverter

Tihi rad
Ovaj moćni motor bez četkica sa novom generacijom elektronike izuzetno je efikasan i pruža bolje efekte čišćenja, štedi energiju i proizvodi manje buke.
_products/features/icon - Drum Clean

Drum Clean

Garantovano uvijek svježa odjeća
Sa funkcijom čišćenja bubnja Drum Clean možete očistiti bubanj vaše veš mašine pri višoj temperaturi i većem broju obrtaja bubnja kako biste osigurali odlične rezultate pranja. Održava vašu veš mašinu u najboljem stanju, a vašu odjeću uvijek svježom.
Više informacija
Manje informacija