Prijava / Registracija
Vijesti

Saradnja Mikrofina i Gorenje Commerce donosi vam brojne pogodnosti

25.8.2021

Potpisan je ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji između Mikrokreditnog društva Mikrofin i renomirane firme Gorenje Commerce d.o.o. Sarajevo. Ovim ugovorom, kupcima u Gorenje STUDIJIMA je sada omogućeno plaćanje na rate preko „Šoping majstor“ kredita.

hisense_mikrofin_900x500.webp

 

Mikrofin ima razvijenu saradničku mrežu od preko 300 partnerskih firmi. Saradnja sa Gorenjem je još jedan poslovni poduhvat mikrokreditnog društva, koji olakšava stanovništvu nabavku tehnike i kućanskih aparata.

U pitanju je partnerstvo dvije kompanije koje su, svaka u svojoj branši, lideri na tržištu. Mikrofin je prepoznatljiv po podršci koju pruža svojim klijentima. Ističe se brzinom odobravanja kredita, najpovoljnijim uslovima na tržištu mikrokreditiranja, kvalitetnom uslugom koju pruža putem 85 poslovnica u cijeloj BiH, kao i mogućnošću podnošenja online zahtjeva za kredit (za koju je obezbijedio i korisničku podršku).

Sa druge strane, Gorenje je poznat brend kupcima u Bosni i Hercegovini čiji je kvalitet potvrđen dugogodišnjom tradicijom dužom od 70 godina, a od nedavno u ponudi Gorenje STUDIJA kupci u Bosni i Hercegovini mogu pronaći i jedan od globalno najbrže rastućih brendova zabavne elektronike Hisense.

Gorenje STUDIO je u BiH prisutan na 6 lokacija: Sarajevo (Blažuj i Dolac Malta), Zenica, Tuzla, Banja Luka i Mostar, a svi kupci širom BiH mogu kupiti robu i putem njihovog web shopa.

Mikrofinov „Šoping majstor“ kredit se može realizovati na licu mjesta – u svim Gorenje maloprodajnim mjestima i putem web shopa, a ono što je posebno važno naglasiti je i brzina odobravanja kredita sa rokom otplate do čak 18 mjeseci.

„Zadovoljstvo nam je što možemo da ponudimo olakšicu našim klijentima kada je u pitanju kupovina Gorenje i Hisense proizvoda. Saradnja je postignuta jer primarno želimo da gradimo partnerske odnose sa kvalitetnim brendovima, te da kroz jednostavne procedure klijentima omogućimo lakšu i bržu dostupnost proizvoda“, ističu iz Mikrokreditnog društva Mikrofin.

Mikrofinova usluga podrazumijeva maksimalno poštovanje vremena i potreba klijenata. Šoping majstor krediti odobravaju se za iznose od 200 KM do 2.000KM, za čiju je otplatu predviđeno i do 18 mjeseci.

Više informacija može se pronaći na linku.

BACK TO TOP