Prijava / Registracija
Vijesti
Vijesti

Potreban vam je novi TV? Uživajte u kino iskustvu sa LASER TV

26.10.2020

Dok gledate svoje omiljene filmove, serije i emisije možda ste pomislili da vaš stari TV ne može da ispuni vaša očekivanja. Vreme je za novo iskustvo televizije, a kada se radi o izboru najboljeg - Laser TV je vaš pobjednik. Zašto? Zato što se Laser TV smatra najkvalitetnijim i najprestižnijim na tržištu. Sa svojom vrhunskom tehnologijom pretvara vašu dnevnu sobu u kućno kino.

laser_100l5_kv_2020_without_text-900x506-compressed.jpg

Nevjerovatna slika će vas oboriti s nogu

Laser Tv dolazi sa 4K Ultra HD kvalitetom slike. Zamislite rezoluciju od 8.3 miliona piksela - to je četiri puta više nego tradicionalni Full HD, što vam donosi oštre, zadivljujuće realistične slike sa prelijepim prirodnim pokretima i nevjerovatnim detaljima, uz postavljanje standarda za kvalitet i jasnoću slike. Prikaz je svjetliji, oštriji i predstavljen u realnim, živopisnim i prirodnim bojama.

2_4k_ultra_short_throw_laser_tv28_900x500-compressed.jpg

Savršen za svaku prostoriju, za svaki period dana

Laserski TV je savremeno dizajniran laserski projektor sa velikim uglom gledanja, koji se lako može postaviti na sto ili ispred komode, odakle može projektovati sliku sa ultra-kratkih udaljenosti na svjetlo i tanko platno veličine 120, 100 ili 80 inča. Prilikom gledanja nema potrebe ni za kakvim zatamnjivanjem prostorije, jer platno nije osjetljivo na ambijentalno svjetlo.
 

Doživljaj kina u vašem domu

Nevjerovatan doživljaj slike koji pruža laserski TV je dodatno pojačan DOLBY ATMOS® tehnologijom. Zahvaljujući zvuku visokog kvaliteta koji dopire sa bočnih strana, možete uživati u zaista zapanjujućem doživljaju kina jer zvuci ispunjavaju prostor nevjerovatnom dubinom i jasnoćom, kao u stvarnom životu. Imaćete utisak da ste u filmu, seriji, na koncertu ili na fudbalskoj utakmici. Ne brinite o vremenu ili bilo kakvim ograničenjima, jer je laserski TV veoma izdržljiv i vama i vašoj porodici može pružiti više od 25,000 sati neometanih performansi i zabave.
 
Tehnologija koja prija očima
 
Uprkos gledanju televizije i nekoliko sati, ne morate da brinete o zdravlju vaših očiju. Laserski TV ne emituje svjetlo direktno ka vama, već pasivno ka ekranu, i to sa niskim emisijama plavog svjetla, čime štiti vaše oči. Pored toga, za platno nije potrebna struja i ne generiše elektromagnetna zračenja.
 

Upoznajte Hisense laserski TV

Hisense se smatra pionirom u razvoju laserskih televizora i sve do danas drži vodeću poziciju u toj oblasti. Hisense 4K UHD pametni laserski TV sa X-Fusion™ tehnologijom i širokim rasponom boja (Wide Color Gamut) pruža sliku ispunjenu bogatim i živopisnim bojama. Svaka pozicija u vašem domu postaje najbolja pozicija za gledanje TV-a. Pored gledanja televizije, vaš Hisense laserski TV vam omogućuje da koristite brojne ugrađene aplikacije, kao što su Netflix, YouTube, Prime Video i puno drugih.
 
Hisense pametni televizori sa VIDAA operativnim sistemom nude brz, personalizovani i intuitivni pristup vašim omiljenim serijama i aplikacijama. Vođen visokom tehnologijom i pametnim dizajnom ovaj centar sadržaja prati šta vam se dopada i generiše sadržaj posebno prilagođen vama. Stvar je u prilagođavanju sadržaja vašim preferencijama. U suštini, sve je podređeno vama. Proverite našu ponudu i izaberite vašeg heroja.
 
BACK TO TOP