Prijava / Registracija
Vijesti

Hladna osvježenja za najžešće nogometne trenutke

25.6.2021

Ne zaboravite vruću akciju na nogometnim terenima diljem svijeta uskladiti s hladnim osvježenjem kod kuće. Oni će vam pomoći da održite glavu hladnom i visokom razinom energije. Bilo da ćete uživati u utakmicama sami ili u društvu svoje obitelji i prijatelja pripremili smo nekoliko savjeta i trikova, koji će vam pomoći da se pripremite, tako da svu svoju pažnju možete usmjeriti na igru i držati korak sa svojim omiljenim igračima.

hisense_2020_pureflat_fb-post_icewaterdispenser-900x500.webp

 

Razmišljajte unaprijed

Da biste izbjegli panične izlete u trgovinu u zadnji tren, pripremite se unaprijed. Idite u trgovinu sa spiskom za kupovinu  tako da ne zaboravite ništa ili da ne završite s previše artikala.
 

Razmislite o potrebama i željama svakoga

Ako ćete sami gledati utakmice, to će biti lagan zadatak. Ali ako ćete imati prijatelje, razmislite i o njihovim potrebama i željama. Pogotovo ako su vegani ili alergični na nešto. Čak i ako vaše prijateljstvo seže daleko u prošlost, uvijek je bolje pitati i pokazati gostoprimstvo tako što ćete biti promišljen i pripremljen domaćin.
 

Pripremite frižider i ormare

Da biste maksimalno iskoristiti prostor koji imate, obavezno stavite predmete na mjesto na kojem bi trebali biti pohranjeni. Dok mnoge grickalice poput čipsa ne treba čuvati u frižideru, držite ih u ormaru ili ladici.
 
cheese_plate-900x500.webp

 

Organizirajte frižider

Ovo je savršeno vrijeme za organizaciju i čišćenje frižidera. Izvucite one stare krastavce iz stražnjeg dijela frižidera za koje ste već zaboravili iz koje su godine i pripremite prostor za vaše navijačke grickalice. Napredni frižider Hisense Multi door RQ758N4SAI1 ima nevjerojatan kapacitet od 609 litara, što znači da vam daje puno prostora jer sadrži do 30 vrećica hrane. Osim toga, dolazi s tehnologijom Triple Zone Cooling, što znači da dobivate tri neovisne zone hlađenja - hladnjak, zamrzivač i My Fresh Choice, što vam omogućuje da ga koristite kao hladnjak ili zamrzivač jer nudi širok raspon temperature od 5 ° C do -20 ° C, što ga čini savršenom opcijom kada vam je potreban dodatni hladnjak ili prostor za zamrzavanje. 
 

Ne zaboravite na hladne napitke

Strastveno navijanje ne može proći bez osvježenja koje vas održava na nogama. Stoga ne zaboravite na opskrbu frižidera hladnim pićima koja možete pohraniti u police vrata ili posebnu policu  namijenjenu  flašama.
 
BACK TO TOP