Prijava / Registracija
Vijesti
Vijesti

Hisense osvojio EISA nagradu za najbolji televizor

10.10.2022
RS-Blog-Hisense-osvojio-EISA-za-najbolji-televizor-header-900x500.webp


Hisense premijum 4K Mini-LED ULED TV 65U8HQ osvojio je uglednu EISA nagradu u kategoriji Premium LCD televizora. Ovo je drugi put da kineski tehnološki gigant dobije priznanje eksperata za sliku i zvuk koji svake godine procjenjuje proizvode u kategorijama hi-fi, kućno kino, foto i video, automobilskoj i mobilnoj elektronici. EISA, udruženje koje objedinjuje 60 vodećih tehnoloških publikacija, web stranica i komentatora društvenih medija iz 29 zemalja, prepoznalo je stalni fokus kompanije Hisense na pružanju visokokvalitetnih i pouzdanih proizvoda svojim potrošačima sa ciljem da ponudi najneobičnija iskustva.

RS-Blog-Hisense-osvojio-EISA-za-najbolji-televizor-u8h-65-900x500.webp


Izvanredno TV iskustvo sa Hisense 4K Mini-LED ULED TV-om 65U8HQ

Nagrađeni Hisense 65U8HQ TV dominirao je među premium LCD televizorima svojom naprednom tehnologijom. EISA žiri je naveo da „slikа prikazujе vrhunsku osvjetljenost, izuzetan pokret i širok ugao gledanja“. Zahvaljujući Mini-LED tehnologiji uparenoj sa preko 160 nezavisno kontrolisanih zona zatamnjivanja, ovaj televizor obezbjeđuje ultra-preciznu i jasnu sliku sa detaljima koji oduzimaju dah i nevjerovatnim nivoima kontrasta sa savršenim osvjetljenjem. Pored toga, Quantum Dot Color prikazuje preko milijarde nijansi jarkih, realističnih boja. Dodatno opremljen nekim od najboljih karakteristika za gejming u toj industriji, ovaj televizor čini iskustvo igranja izuzetno fluidnim i jasnim, a specijalne funkcije za gledanje filmova dodaju veću dubinu slici. Smart TV također obezbjeđuje nevjerovatan zvučni doživljaj sa naprednim ugrađenim višekanalnim suraund sistemom sa prednjim zvučnicima koji podržava Dolbi Atmos®, što čini iskustvo gledanja još realističnijim.

Nagrađeni Hisense 65U8HQ TV ima VIDAA U6 operativni sistem sa intuitivnom postavkom, mogućnošću kreiranja ličnog profila za svakog člana porodice i brzim radom, što omogućava da nađete nešto za sebe bilo da ste ljubitelj filma, strastveni fan sporta ili predani gejmer.

Hisense, globalni lider u potrošačkoj elektronici i kućnim aparatima, nastoji da razvije inovativna rješenja, zasnovana na potrebama i zahtjevima potrošača, koja se savršeno uklapaju u moderan dom. Pouzdana tehnologija na dohvat ruke postala je zaštitni znak brenda koji ima za cilj da svojim potrošačima pruži proizvode visokog kvaliteta.

Od samog nastanka, misija ovog brenda, sa tradicijom dugom više od 50 godina, bila je da naučne i tehnološke inovacije učini pristupačnim i time poboljša kvalitet života ljudi širom svijeta. Rezultat postizanja tih ciljeva su inovativne tehnologije koje posjeduju svi Hisense televizori.

Ukoliko se spremate za FIFA svjetsko prvenstvo u fudbalu, čiji je Hisense ponosni zvanični partner, i želite na vrijeme da obezbijedite sebi TV sa sjajnom slikom i režimom za sport koji će vam donijeti stadionski doživljaj gledanja utakmice, ovaj televizor je idealan izbor. Ili, ako jednostavno želite da uživate u svojim omiljenim serijama i filmovima na striming platformama, ili da igrate igrice u što realističnijem okruženju, nema potrebe da tražite dalje, nagrađeni Hisense 65U8HQ TV ima apsolutno sve što vam je potrebno.

BACK TO TOP