Prijava / Registracija
Vijesti

eGame UKLJUČENO!

28.1.2021

Korištenje televizije širilo se s vremenom i vremena kada se koristila samo za emitiranje vijesti ili gledanje sadržaja davno su zaboravljena. Kvalitetna televizija postala je must have za sve sportske zaljubljenike, kao i za ljubitelje e-igara i takmičare. Imajući to na umu, Hisense već dugo ne prati samo najnovije trendove, već stvara revolucionarnu tehnologiju, koja vam omogućuje da iskusite sve što televizor može ponuditi pomoću vrhunske tehnologije.

15._game_mode.jpg-cut-900x500.webp

 

Podignite svoju igru na veći nivo tako što ćete uključite način rada „Igra“

Hisense je s ponosom predstavio način rada Igre koji uistinu odgovara potrebama eGame igrača. Ova posebna funkcija smanjuje zamućenje pokreta i kašnjenje u ulazu što rezultira drastično poboljšanim igrama pružajući bolju reakciju s usredotočenom obradom. Omogućuje vam najbolje performanse, značajno skraćujući kašnjenje između ulaznih reakcija i razvoja na zaslonu, što vam čak omogućuje da budete ispred najbržih takmičarskih igara. Zbog toga Hisense postaje igračeva desna ruka razvijajući televizore koji se mogu spustiti na samo 16 ms za 4k @ 60Hz + 10-bitni HDR ulazni signal.
 
08._game_mode.jpg-cut-900x500.webp

 

Odobrio Fnatic

 
Kako bi isporučio najbolje  Hisense surađuje s najboljim od najboljih. Stoga je stekao povjerenje i stvorio partnerstvo s Fnaticom, najuspješnijim esport brendom u posljednjem desetljeću, koji se sastoji od igrača iz cijelog svijeta i raznih igara. Zahvaljujući ovom uzbudljivom potezu Hisense će vas moći povezati s različitim zabavnim i korisnim sadržajima iz Fnaticovih timova.
 
hisense_and_fnatic_kv_2021-900x500.webp

 

Povežite se sa sadržajem

 
Suradnja s Fnaticom samo je jedan od mnogih načina na koje Hisense dokazuje da nudi više od tehnološki naprednih, pouzdanih i pristupačnih proizvoda. Kompanija se posvetila ne samo povezivanju s postojećim kanalima već i donošenjem ekskluzivnog sadržaja putem svog impresivnog VIDAA operativnog sustava. Na ovaj način ne nudi samo prozor u svijet, već i sam novi svijet, koji omogućava svima, a sada posebno ljubiteljima eGamea da otkriju nove dimenzije svojih strasti.
 

Želiš igrati kao profesionalac?

 
Postoji razlog zašto je Hisense dobio odobrenje kompanije Fnatic i zašto će se njegovi objekti opremiti proizvodima Hisense. Pri razvoju tehnologije Hisense na umu ima korisnike i stoga prilagođava proizvode njihovim potrebama. Razvili su Hisense U7Q televizor koji pokriva potrebe i želje eGamera usklađivanjem slike i zvuka na ekranu. Automatski se optimiziraju kako biste još više uživali u svojim omiljenim igrama. Ovaj impresivni proizvod također dolazi s izvanrednim vrhunskim audio i vizualnim karakteristikama, briljantnim kontrastom, cijeli niz lokalnih zatamnjenja te Dolby Vision HDR i HDR 10+ koji vam donose izuzetno svijetlu i tamnu sliku s bogatim detaljima. Omogućuje vam i uživanje u omiljenom sadržaju u živim bojama koje oživljavaju svaku sliku zahvaljujući tehnologiji Quantum Dot. Ovaj jedinstveni proizvod dolazi s pristupačnom cijenom i sada ga možete pronaći ovdje.
 

 

BACK TO TOP