Prijava / Registracija
Vijesti

Dašak Hisense-a na CES-u 2021

13.1.2021
ConnectLife_thumbnail2_900x500.webp


CES, najuticajniji događaj u svijetu tehnologije, je počeo! Do 14.januara na njemu će biti prezentirana savremena nova tehnologija. U svojoj tradiciji preko 50 godina, po prvi put sajam će biti u potpunosti digitalan. Bez obzira na to, bit će veoma uzbudljiv, jer će učestvovati najuspješniji brendovi iz raznih oblasti kao što su umjetna inteligencija, sportske tehnologije i zabava.

Naša kompanija je bila važan dio CES-a još od prezentovanja prvog laserskog TV-a u 2013-oj godini. Svake godine prezentovali smo naše uzbudljive inovacije, s ciljem da promijenimo način na koji ljudi žive, rade i kako se zabavljaju.

ConnectLife_900x500.webp


Jučer na virtualnom CES-u Fisher Yu, predsjednik Hisense vizuelne tehnologije, je objavio da je Hisense prodao preko 25 miliona terminalnih displej proizvoda u prošloj godini. Ove godine ćemo se fokusirati na kvalitet slike i aplikacije, te na predstavljanje novog ULED TV-a i novog TriChroma Laser TV-a.

Također predstavit ćemo ConnectLife, našu platformu pametnog življenja.

Njen ekosistem povezuje kućanske aparate i pametne uređaje sa pametnim čarobnjacima. Ova kombinacija njihovu funkcionalnost dovodi do sasvim novog nivoa. Ona je dostupna kroz sve brendove Hisense grupacije – osim Hisense-a dostupna je i za Gorenje, Asko i Atag.  

ConnectLife_thumbnail2_900x500-2.webp


ConnectLife omogućava svojim korisnicima da upravljaju svojim pametnim aparatima sa bilo koje lokacije, kao i spremanje svih informacija registrovanog aparata, uključujući korisnička uputstva, podatke o garanciji i ostale certifikate. Ona omogućava obavještavanje, podsjetnike, personalizirane usluge, i brojne savjete koji će omogućiti da korisnici iskuse u potpunosti prednosti pametnih kućanskih aparata. Oni se također mogu upravljati pomoću popularnih ličnih asistenata kao što su Alexa i Google.

Sa ConnectLife želimo učiniti svaki dnevni zadatak jednostavnijim i laganim, uštediti vam vrijeme i učiniti da korisničko iskustvo bude sasvim novo. Za nas, sve ovo znači brži razvoj, jeftiniju podršku korisnicima, kvalitetniju bazu klijenata za marketinške i prodajne aktivnosti, i potencijalno novi poslovni model – kao što je na primjer najam aparata.

Više o ConnectLife platformi

 

BACK TO TOP