Prijava / Registracija
Vijesti

Pratite UEFA EURO 2024 na TV-u broj 1 na svijetu: Hisense 100-inčni TV

30.05.2024.
Global No 2 3840x1400.jpg

 

Hisense je globalni lider u TV industriji u kategoriji 100-inčnih televizora. Ovu prestižnu titulu je osvojio zahvaljujući inovacijama i naprednim tehnologijama koje koristi Hisense. Pored toga, potrošači su prepoznali odličan kvalitet za novac, po čemu je kompanija oduvijek bila poznata.

Globalno priznanje dolazi u pravo vrijeme – kada Hisense pokreće svoju kampanju BEYOND GLORY povodom UEFA EURO 2024™ prvenstva, koje se ove godine održava u Njemačkoj. Zahvaljujući posebnim promocijama, svi ljubitelji fudbala i strastveni navijači imaju priliku gledati sve utakmice na najbolji način ikada, na jednom od najboljih ULED Mini-LED televizora!

Globalni partner UEFA EURO 2024™

U godini fudbala i godini sporta uopšte, kao zvanični globalni partner UEFA EURO 2024™ prvenstva, Hisense je lansirao novu generaciju televizora kako bi potrošačima pružio uzbudljivo iskustvo gledanja sportskih prijenosa i igranja sportskih video igara. Sa režimima posebno dizajniranim za sport i igre, Hisense televizori podižu atmosferu stadiona u dom. Svaki kadar je unaprijeđen AI tehnologijom i omogućava gledaocima da uživaju u prijenosu kao da su u igri. Model 100-inčnog televizora koji je kompaniju učinio brojem jedan u ovom segmentu, Hisense Mini-LED Smart TV 100U7KQ, dostupan je na na našem shop-u: Mini-LED Smart TV - 100U7KQ - Hisense

Hisense na drugom mjestu globalno

Pored vodeće pozicije na tržištu televizora velikih dijagonala, Hisense je zadržao drugo mjesto po količini isporučenih televizora globalno. Tokom protekle godine, prema izvještaju AVC Revo Market Research Institute, Hisense je isporučio skoro 26 miliona televizora, iako je protekla godina bila vrlo izazovna i ukupno tržište je palo za oko 5,5%. U takvim složenim tržišnim uslovima, Hisense je jedini brend koji je nastavio rasti šestu godinu zaredom u izuzetno jakoj konkurenciji pet najboljih svjetskih TV brendova.

Kako bi ostao na vrhu, kompanija kontinuirano širi svoju globalnu strategiju i optimizira poslovne procese u svojih 34 industrijska parka, kroz 25 R&D centara i u 66 proizvodnih pogona van Kine. Stoga su u protekloj godini isporuke Hisense proizvoda na strana tržišta porasle za 12,2%, a značajan porast isporuka zabilježen je u regijama Sjeverne Amerike i Evrope, gdje je Hisense rastao dvocifrenim postotkom.

Sa modernim tehnologijama i inovacijama, Hisense će produbiti odnos između UEFA EURO 2024™, ljubitelja fudbala i navijača, ali i kroz BEYOND GLORY sportsku marketinšku strategiju i posebne promocije.

BACK TO TOP