Prijava / Registracija
Vijesti

VELIKO POJAČANJE: Legendarni Iker Kasiljas pridružuje se BEYOND GLORY EURO 2024 kampanji

22.05.2024.

Kompanija Hisense, nakon Manuela Nojera, udružuje snage sa bivšim španskim reprezentativcem i golmanom Real Madrida, Ikerom Kasiljasom.

All Category_16-9.jpg

 

Sarajevo, maj 2024. - Kompanija Hisense, nakon Manuela Nojera, udružuje snage sa bivšim španskim reprezentativcem i golmanom Real Madrida, Ikerom Kasiljasom. Dvije legende evropskog i svjetskog fudbala biće veliko pojačanje Hisense kompanije u BEYOND GLORY kampanji za predstojeći UEFA EURO 2024.

Poznat po svojim spektakularnim odbranama, Iker Kasiljas smatra se jednim od najvećih golmana svih vremena. Kao globalni Hisense ambasador, pružiće podršku kampanji i novoj liniji proizvoda, naglašavajući uspjeh i osvajanje evropskih titula.

"Zadovoljstvo mi je da sarađujem sa kompanijom Hisense i pridružim se kampanji BEYOND GLORY, čiji su fokus upravo golmani", objasnio je Kasiljas. "Reputacija golmana zasniva se na njegovoj pouzdanosti. Drago mi je što me je Hisense pozvao da budem globalni ambasador i zastupam kompaniju čija inovativna tehnologija zaista poboljšava živote ljudi".

TV_16-9.jpg

 

Tokom takmičenja, domaćin Njemačka će biti u centru pažnje, a Hisense kao zvanični partner UEFA EURO 2024 podići će atmosferu Hisense BEYOND GLORY turnejom. Tokom turneje Hisense će prikazati inovativnu tehnologiju TV ekrana, koja pruža savršen doživljaj gledanja utakmica i najnovije pametne kućne aparate. Navijači koji posjete turneju u pet gradova domaćina, imaće priliku da testiraju golmanske vještine serijom izazova i da pogledaju izložbu novih Hisense TV proizvoda i kućnih aparata.

Iker Kasiljas će se pridružiti fudbalskoj groznici uživo i susresti se sa navijačima tokom turneje u Frankfurtu, u sklopu BEYOND GLORY Hisense posjete u tom gradu.

BEYOND GLORY kampanja dio je trećeg uzastopnog UEFA Evropskog prvenstva kojem je Hisense globalni partner. Nova saradnja je istovremeno i ogromna prilika za Hisense brend da nastavi da se povezuje sa potrošačima širom svijeta.

 

BACK TO TOP