Prijava / Registracija
Vijesti

Vrijeme je za pametnu kupovinu - i pametno skladištenje!

28.1.2021

Situacija s koronom izazovna je za našu svakodnevnu kupovinu, a time i za navike skladištenja. Kako nabavku ne obavljamo tako često kao prije, u planiranje ulažemo više vremena. Strateški organiziramo kupovinu:

 
-provodimo manje vremena u radnjama,
-kupujte pametnije koristeći spiskove za kupovinu,
-obratite više pažnje na svježu i lokalnu hranu i više
 
Kad se vratite kući, svu svježu hranu treba čuvati na hladnom i suhom mjestu - frižideru. Kupovina jednom sedmično znači više hrane odjednom, pa je još važnije da pravilno organizirate skladištenje. Pametno odaberite tehnološke pomoćnike i doživite organiziran, moderan i koristan pristup skladištenju hrane. Provest ćete manje vremena u organizaciji frižidera, manje vremena u trgovini i manje vremena u potrazi za hranom.
 
hisense_groceries_shopping_food_900x500.webp

 

Što mi može pružiti moderni frižider?

Daje vam ono što najviše cijenite - vrijeme. Moderni frižideri nisu samo rashladni prostori, već visokotehnološki i jednostavni kućanski aparat s korisnim funkcijama i karakteristikama. Oni postaju pametniji, omogućujući vam da prilagodite njihove performanse i rad prema vašim potrebama.
 

Kako frižider može odgovoriti na moje potrebe?

Spremanje hrane za porodicu sasvim je drugačije nego za par. Trebate više mlijeka i mliječnih proizvoda, više soka, svježeg povrća i voća. Sva ta hrane treba mjesto za pohranu unutar frižidera.
 
Ako kod kuće imate frižider Hisense, možete uživati u dodatnom prostoru. Velika vrata omogućuju vam sigurno spremanje većih i viših predmeta, poput glomaznih kartona s mlijekom ili sokom, unutar vrata. Jednostavno je uzeti svježe i zdrave grickalice prije večere. Zahvaljujući dizajnu više ladica, frižider Hisense nudi vam velike ladice za voće i povrće, prostranu kutiju za grickalice i ladicu za svježu hranu pune širine. Što više kontrole imate nad hranom, to manje hrane propadne i manje je završi u otpadu. Štoviše, nećete gubiti vrijeme tražeći hranu u frižideru, jer vas Hisense iznenađuje kliznim ladicama, koje vam omogućuju da dođete do hrane brzo i bez napora. Neki od modela frižidera Hisense imaju čak i posebnu zonu My Fresh Choice, koju možete lako pretvoriti iz zamrzivača u hladnjak s postavkom temperature od –18 ° C do 5 ° C.
hisense_pureflat_family_moisture_fresh_crisper_900x500.webp

 

Gdje mogu dobiti tako pouzdan i koristan frižider?

Što se tiče frižidera, Hisense vam nudi mnoštvo opcija između kojih možete birati – Side by side i frižideri s više vrata, frižideri s francuskim vratima i jednostrukim vratima, do frižidera s gornjim i frižidera s donjim zamrzivačem. Ovdje pogledajte čitav asortiman i ponudu te uživajte u svim prednostima koje donosi vama i vašoj obitelji.
 
BACK TO TOP