Prijava / Registracija
Vijesti

TREĆA SREĆA: Hisense je zvaničan partner EURO 24. prvenstva

4.09.2023

Ulažući u naprednu tehnologiju slike svojih televizora i sport, Hisense podiže svijest o svom brendu i omogućava prenose utakmica koje prate i vole fanovi širom svijeta.

RS-euro-900-500.webp


Njemačka 4. septembar
- Kompanija Hisense potpisala je ugovor kao globalni sponzor UEFA EURO 2024™ i to će biti treće uzastopno prvenstvo, koji će Hisense sponzorisati nakon što je bio partner u prethodna dva i uspješno sponzorisao FIFA Svjetsko prvenstvo 2022™. Hisense će, također, dobiti sponzorska prava za UEFA evropske kvalifikacije u sezoni 2023-24 i 2025-26, finale UEFA Lige nacija 2025, UEFA U21 EURO 2025, Finalissima 2024 i UEFA Futsal 2026 kao dio ugovora.

Gi-Loren Epstain, direktor marketinga UEFA, smatra da je produženje UEFA partnerstva sa Hisense kompanijom izuzetno važna i strateška odluka obje strane.

„Oduševljen sam što Hisense obnavlja svoju posvećenost evropskom fudbalu kao zvanični partner UEFA EURO 2024™, koji će biti treći uzastopni zajednički EURO. Njihova tehnologija nastavlja da pomaže fudbalu da bude pristupačniji i prijatniji navijačima širom svijeta”, rekao je Epstain.

Sportski marketing je ključni element globalnog rasta Hisense kompanije i pomaže u izgradnji prepoznatljivosti brenda širom svijeta. Tokom posljednjih pet godina svijest o brendu na globalnom nivou je skoro udvostručena, pri čemu su sponzorstva i povezanost sa turnirima tome značajno doprinijeli - za čak 25 procentnih poena.

Fišer Ju, predsjednik Hisense Group Holdings Co. Ltd., je rekao da kompanija uvijek obezbjeđuje beskompromisan kvalitet slike, posebno u domenu sportskih prenosa i sadržaja.

„Hisense je u mogućnosti da se poveže sa potrošačima širom svijeta kroz sportska sponzorstva, kao odličan način za izgradnju povjerenja u naš brend. Da bi nastavio da gradi brend na globalnom nivou, Hisense će fanovima širom svijeta pružiti neuporediv doživljaj gledanja UEFA EURO 2024™ sa najsavremenijom tehnologijom kvaliteta slike“, zaključio je Ju.

Od laserskog TV-a koji štedi energiju, do globalnih inicijativa za zaštitu životne sredine, Hisense se posvećuje ulaganju u inovacije i pružanju proizvoda koji su održiviji i ekološki.

Tokom godina, Hisense je kontinuirano težio da uspostavi istinske veze sa potrošačima širom svijeta, bez obzira na to gdje žive ili koji jezik govore, kako bi bolje razumjeli i zadovoljili individualne potrebe većeg broja korisnika, poboljšavajući kvalitet i iskustvo svakodnevnog života.

RS-euro-1.webp
BACK TO TOP