Prijava / Registracija
Vijesti

Hisense je nagrađen Evropskim certifikatom kvaliteta

04.06.2024
Hisense_oven_mwo_SBS_ambiental-900x500.webp

 

Hisense je s ponosom osigurao Evropski certifikat za kvalitet (EQTM) za svoje inovativne i pouzdane kućanske aparate. Ovo priznanje obuhvata niz proizvoda, uključujući pećnice, samostojeće šporete, ploče za kuhanje, mašine za pranje posuđa i mašine za pranje veša. Zahtjevi za EQTM certifikat ne odnose se samo na proizvod, već na cjelokupno poslovanje, što naglašava Hisenseovu posvećenost pružanju rješenja usmjerenih na kupce i otvaranju puta za inovacije u industriji.

Evropska organizacija za kvalitet (EOQ), osnovana 1956. godine, je autonomno i neprofitno udruženje koje promoviše principe kvaliteta. Njegov uticaj prelazi geografske granice, obuhvatajući raznoliku mrežu stručnjaka i kompanija iz evropskih zemalja i šire. Sa članstvom koje prelazi 22.000 pojedinaca i 8.000 pravnih subjekata, EOQ služi kao centralno središte za promovisanje standarda kvaliteta i najboljih praksi. Kroz svoje inicijative, EOQ značajno doprinosi unapređenju kvaliteta u raznim sektorima, igrajući ključnu ulogu u oblikovanju evropskog društva.

Svrha nove oznake kvaliteta, Evropskog certifikata za kvalitet (EQTM) koji je pokrenuo EOQ, jeste pružiti mnogo bolju ocjenu kako kvaliteta proizvoda tako i poslovne uspješnosti. EQTM certifikat dokazuje da proizvodi zadovoljavaju stroge standarde kvaliteta i sigurnosti, uzimajući u obzir i ekološke i socijalne faktore. On simbolizuje izuzetnu razinu prepoznatljivosti koju postižu kompanije koje dosljedno daju prioritet izvrsnosti u svojim proizvodima, uslugama i operativnim procesima. Prolazeći kroz rigoroznu evaluaciju od strane EOQ-a, Hisense je pokazao izvanredne sisteme upravljanja, proizvodne i uslužne procedure, kao i izuzetne nivoe zadovoljstva kupaca.

BACK TO TOP