...
PRODUŽENA GARANCIJARegistrujte se i budite sigurni uz vrhunsku tehnologiju.
1

Jedna od važnijih stvari prilikom izbora Vašeg novog uređaja jeste garancija proizvođača, s obzirom da garantni rok govori o samom kvalitetu proizvoda. Sigurni u kvalitet Hisense uređaja – obezbijedili smo produženu garanciju za Vaš uređaj.

Da biste ostvarili produženu garanciju neophodno je da popunite registracijski obrazac u nastavku za svoj uređaj:

Hisense klima uređaji: Sve što treba da uradite je da popunite formular i dobićete garantni list 5 godina garancije (2 godine redovne garancije i 3 godine produžene garancije isključivo na kompresor na klima uređajima na kojima je od strane proizvođača naznačeno da možete ostvariti petogodišnju garanciju na kompresor)

Hisense televizori: Registrujte se i ostvarite 5 godina garancije na bilo koji Hisense TV kupljen do 31.12.2023. Svi Hisense televizori imaju sjajnih 5 godina garancije uz registraciju putem forme u nastavku. Registraciju svog novog Hisense televizora za produženu garanciju možete izvršiti 8 sedmica od datuma kupovine i izdavanja fiskalnog računa.

Hisense veliki kućni aparati: 

10 godina garancije na Inverter PowerDrive motor. Desetogodišnja garancija pokriva isključivo Inverter PowerDrive motor na aparatima na kojima je od strane proizvođača naznačeno da možete ostvariti 10 godina garancije za Inverter PowerDrive motor.  Da bi stekli pravo na 10-ogodišnju garanciju za motor, krajnji kupac je obavezan da registruje kupljeni aparat u toku 8 sedmica od izdavanja fiskalnog računa.

5 godina garancije (2 godine redovne garancije i 3 godine produžene garancije). Da biste ostvarili pravo na petogodišnju garanciju neophodno je da registrujete Vaš aparat popunjavanjem obrasca u roku od najkasnije 8 sedmica od datuma kupovine koji se nalazi na fiskalnom računu.

Aparat 1

Priložite fajl _form/fileup/wait