...
PRODUŽENA GARANCIJARegistrujte se i budite sigurni uz vrhunsku tehnologiju.
1

Jedna od važnijih stvari prilikom izbora vašeg novog uređaja jeste garancija proizvođača, s obzirom da garantni rok govori o samom kvalitetu proizvoda. Sigurni u kvalitet Hisense uređaja – obezbijedili smo vam produženu garanciju za vaš uređaj.

Da biste ostvarili produženu garanciju neophodno je da popunite registracijski obrazac u nastavku za svoj uređaj:

Hisense klima uređaji: Sve što treba da uradite je da popunite formular i dobićete garantni list za 5, odnosno za 7 godina garancije na kompresor klima uređaja sa inverterom. Za dodatnu garanciju mogu biti registrovani klima uređaji kupljeni između 01.01.2021. i 31.12.2022. Mogućnost produžavanja garancije na ukupni period trajanja od 7 godina odnosi se na kompresor kod svih klima uređaja sa inverterom. Mogućnost produžavanja garancije na ukupni period trajanja od 5 godina odnosi se na kompresor kod svih klima uređaja bez invertera. Mogućnost produžene garancije se ostvaruje registracijom aparata u roku od 8 sedmica od datuma kupovine i izdavanja fiskalnog računa.

Hisense televizori: Registrujte se i ostvarite 5 godina garancije na bilo koji Hisense TV do kraja 2022 godine. Svi Hisense televizori imaju sjajnih 5 godina garancije uz registraciju putem forme u nastavku. Registraciju svog novog Hisense televizora za produženu garanciju možete izvršiti 8 sedmica od datuma kupovine i izdavanja fiskalnog računa.

Aparat 1

Priložite fajl _form/fileup/wait