Prijava / Registracija
Vijesti

Zaronimo u VIDAA OS

27.8.2021

Hajde da porazgovaramo o VIDAA OS. Zvuči komplikovano, ali je u stvari prosto i jednostavno za upotrebu kada shvatite o čemu je riječ. Slično vašem kompjuteru ili pametnom telefonu, pametni TV funkcioniše kao operativni sistem koji spaja sve to u jednom. Hisense televizori imaju sopstveni operativni sistem, koji se zove (pogodili ste) VIDAA! 

 
Hisense Smart televizori sa VIDAA operativnim sistemom nude brz, personalizovani i intuitivni pristup vašim omiljenim serijama i aplikacijama, od Netflix-a, YouTube-a do Prime Video-a i još puno toga. Vođen visokom tehnologijom i pametnim dizajnom ovaj centar sadržaja prati šta vam se dopada i generiše sadržaj posebno prilagođen vama. Stvar je u prilagođavanju sadržaja vašim preferencijama i, naravno, vama.
8_vidaa_4.jpg

 

Hisense Smart VIDAA OS je posebno projektovan kako bi interakciju sa vašim Hisense televizorom učinio bržom, lakšom i sa bržim odzivom uz dodavanje novih uzbudljivih funkcija i omogućavanje internet povezivanja. U nastavku smo naveli 4 ključna elementa. 

Pristup vašem razumljivom VIDAA

Kako biste pristupili VIDAA OS na vašem Hisense TV-u, jednostavno pritisnite taster Home na daljinskom upravljaču. Pojaviće se jednostavna početna strana sa Smart TV aplikacijama na kojoj se mogu birati različite opcije pomoću tastera sa strelicama i OK tastera. Jednostavno možete otkriti sadržaj koji vas zanima pomoću uredne početne stranice koja je orijentisana na aplikacije.

Upotreba na jedan klik

Jednostavna upotreba Hisense VIDAA televizora orijentisana na vas, omogućuje korisniku da reprodukuje sadržaj samo jednim klikom na preporučene postere, bez potrebe za prelistavanjem aplikacija.

Univerzalna pretraga

Jednostavna pretraga glavnog sadržaja kroz različite aplikacije sa pametnom pretragom i pristupom sa jednog mjesta, bez potrebe za otvaranjem aplikacija.

Brzo uživajte u vašem TV-u

Pristup preko jednog tastera

Hisense televizori omogućuju korisnicima da pristupe svojim omiljenim aplikacijama samo jednim pritiskom na taster. Sve što vam je potrebno je da jednostavno pritisnete posebne tastere na vašem daljinskom upravljaču kako biste počeli da gledate najnoviji paket vrijedan bindžovanja na Netflix-u, Prime Video-u, ili drugim aplikacijama. (*Stvarni meni se može razlikovati u zavisnosti od regiona i modela.)

Brzo pokretanje

U poređenju sa Android TV-om, Hisense VIDAA televizori imaju dobre performanse u pogledu pokretanja TV-a, pokretanja aplikacija i prelaska u druge aplikacije—to obavljaju mnogo brže. Na primjer, test ekspertske laboratorije WEKA MEDIA je pokazao da je za pokretanje vašeg Hisense VIDAA TV-a potrebno svega 24s dok je Android TV-u potrebno 54s. (*može se razlikovati u zavisnosti od modela)

 
u4_launcher_global_vidaa_free.jpg

 

Prilagodite centar sadržaja (hab) na vašem TV-u

Uz najbolje korisničko iskustvo u klasi, Hisense VIDAA televizori nude korisnicima personalizaciju TV-a prema sopstvenim preferencijama, tako što prate njihove lične dnevne navike.

Vidjećete da postoje određene funkcije VIDAA koje koristite češće od drugih. Kako biste lakše pristupili vašim omiljenim funkcijama, možete prilagoditi interfejs premeštanjem tih funkcija ka vrhu liste. Možete slobodno prilagoditi sve prethodno instalirane i lično instalirane omiljene aplikacije na početnoj strani prema preferencijama i personalizovati početni baner, uređivati vaše omiljene kanale i izvore, i tastere za brz pristup.

 

VIDAA centar sadržaja (Content Hub)

Osnovno svojstvo VIDAA su aplikacije koje se povezuju na internet i pružaju beskonačnu količinu zabave, kao što su: Netflix, Prime Video, Rakuten TV itd. Hisense VIDAA televizori donose vrhunski globalni i najbolji lokalni sadržaj našim korisnicima na njihove ekrane. Sve na jednom mestu.

Najbolje nove serije velikih produkcija, najnoviji blokbasteri, ili najpopularnija lokalna sapunica… vaš omiljeni sadržaj će biti na samo dodir od vas! VIDAA omogućuje sve. Kroz sporazume o saradnji sa popularnim pružaocima sadržaja koji se mogu pohvaliti ogromnim katalozima, svaki korisnik može pronaći puno toga što mu se dopada na VIDAA – a sve to imajući na umu potpuno zadovoljstvo korisnika.

Hisense teži tome da živote korisnika učini lakšim, kroz maksimalno smanjenje broja koraka za pristup omiljenom TV sadržaju. Sve je podređeno vama!

Bacite pogled na Hisense Smart televizore i uživajte u bezbroj sati televizije na zahtjev (TV-on-demand). 

 
vidaa3.jpg
BACK TO TOP