...
UZ HISENSE TELEVIZORESamo za online kupovinu.
1

Hisense web shop je nova online adresa za kupovinu velikih i malih kućanskih aparata, elektronskih uređaja.

Mi u Hisense-u vjerujemo kako sve što radimo treba učiniti vaš život ugodnijim i zabavnijim.

Upravo zato, do 10.10.2022. godine odobravamo 99% popusta za štapni usisivač HVC6134W uz kupovinu televizora koji vam sve sadržaje prikazuju u fantastičnoj rezoluciji, sa nevjerovatnom dubinom detalja i živopisnim bojama. Za koju god dijagonalu ekrana da se odlučite, moći ćete da se udobno smjestite i uživate u vrhunskoj slici na svom novom televizoru:


SVEOBUHVATNO 4K RJEŠENJE

Unaprijeđena jasnoća za najsitnije detalje

Hisense 4K TV prikazuje četiri puta veću rezoluciju nego FHD TV uređaji. Dok ne izmislimo TV teleport, nema šanse da će gledanje utakmice kod kuće donijeti isti osjećaj kao da ste stvarno na stadionu. Danas međutim, 4K rezolucija je najbliže tome što možete doživjeti jer zaista ističu boje koje čine da se udubite u akciju.

Hi-View Engine

Hi-View Engine optimizira kvalitet slike na svemu što gledate

Više
Hi-View Engine je mozak kompanije Hisense ULED TV koja upravlja bojom, kontrastom i kretanjem do svog optimalnog nivoa za zadivljujuće iskustvo gledanja. Hisense Hi-View Engine optimizira kvalitet slike na svemu što gledate i pruža vrhunski napredak u mogućnostima striminga. Stalna potraga za vrhunskom tehnologijom ovo ostvaruje, osvježit ćete se onim što vidite na Hisense ULED TV-u.

DOLBY VISION HDR

Vidite sve, ne propustite ništa

Kroz širenje dubine kontrasta između najsvjetlijih i najtamnijih nijansi za svaki frejm, Dolby Vision HDR tehnika omogućava TV-u da prikaže najrealističniju sliku.
_products/features/icon - 2 u 1 Ručni i uspravni usisivač

2 u 1 Ručni i uspravni usisivač

Uživajte u svim prednostima uspravnog usisivača koji se u sekundi vremena može pretvoriti u ručni mali usisivač. Sa dodatnim nastavcima (četka za prašinu i uska četka), te različitim kombinacijama sa samo ručnim dijelom ili sa usisnom cijevi, neće postojati kućni zadatak koji nećete moći srediti.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Jasan i vidljiv LED displej

Jasan i vidljiv LED displej

Status baterije se prikazuje na vidljivom LED displeju tako da neće biti iznenađenja ukoliko se baterija približi kraju. Čak i kada je prazna, ona se brzo puni kako biste mogli nastaviti sa poslovima čišćenja!
_products/features/icon - Turbo četka sa motorom

Turbo četka sa motorom

Tehnološki izvrsna turbo četka sa dodatno širokom motorizovanom roler četkom osigurava bolje usisavanje. Ona kupi prljavštinu i ostatke sa čvrstih površina i sa tepiha. Sa dizajnom koji omogućava jednostavno skidanje na jedan klik i odvajanje roler četke za jednostavno održavanje. Glatke linije i branici je čine nježnom za vaše podove i namještaj.
Više informacija
Manje informacija