...
Bežični Usisivači
1

Tehnologija

_products/features/icon - Bez nepotrebnog zamotavanja

Bez nepotrebnog zamotavanja

Bežični usisivači su izuzetno praktični i laki za manevrisanje jer nemaju kabl koji se vuče iza sebe, usporavajući čišćenje. Izuzetno su zgodni za mjesta do kojih je teško doći ili gdje nemate pristup električnoj mreži. Također su sigurniji za korištenje, kao i agilniji i fleksibilniji od tradicionalnih modela.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Baterija koja traje duže

Baterija koja traje duže

Litijum-jonske baterije predstavljaju naprednu tehnologiju baterija. Imaju mnogo prednosti: pružaju stabilniju usisnu snagu; čak i kada ste na pola kapaciteta i dalje ćete dobiti vrhunske performanse; pune se povoljno brzo i mogu efikasno zadržati punjenje u poređenju sa drugim tipovima baterija. Njihova je mala težina, mogu biti manjih dimenzija, mogu se puniti i vrijeme rada nakon potpunog punjenja može se relativno dobro predvidjeti.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Snažno ciklonsko djelovanje

Snažno ciklonsko djelovanje

Usisivači bez vrećica ne koriste zamjenjive vrećice, već umjesto toga koriste kantu za prašinu za odlaganje i prikupljanje prašine i prljavštine. Dakle, isplativost je jedna od prednosti. Nadalje, pružaju jaču snagu usisavanja i ciklonsko djelovanje jer ne gube snagu dok se vreća počinje puniti. Zbog kante za prašinu koja se lako može ukloniti, manje su neuredne prilikom odlaganja prašine i prljavštine.
Više informacija
Manje informacija

Praktična upotreba

_products/features/icon - 2 u 1 Ručni i uspravni usisivač

2 u 1 Ručni i uspravni usisivač

Uživajte u svim prednostima uspravnog usisivača koji se u sekundi vremena može pretvoriti u ručni mali usisivač. Sa dodatnim nastavcima (četka za prašinu i uska četka), te različitim kombinacijama sa samo ručnim dijelom ili sa usisnom cijevi, neće postojati kućni zadatak koji nećete moći srediti.
Više informacija
Manje informacija

Dodatna fleksibilnost, mali doseg i lakoća

U više od jedne tačke, Hisense motor up usisivači su dizajnirani da budu ultra manevarski. Prilikom usisavanja držite najteži dio usisivača u ruci i imate potpunu kontrolu nad pokretima. Spoj usisnog crijeva i četke je super fleksibilan i zajedno sa dizajnom četke i točkićima omogućava vrlo mali doseg.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Ostanite organizirani uz zidni nosač

Ostanite organizirani uz zidni nosač

Baza za punjenje ili kao opcija za jednostavno skladištenje. Pomaže vam da budete organizovaniji i odličan je alat za uštedu prostora. Četka za prašinu i nastavci za pukotine mogu se jednostavno odložiti i na podlogu tako da ćete uvijek znati gdje ih pronaći.
Više informacija
Manje informacija

Dobrobit

_products/features/icon - Učinkovita filtracija s perivim filterom

Učinkovita filtracija s perivim filterom

Filter koji se može prati izrađen je od visokočvrstih i netoksičnih materijala kako bi se osigurale visoke performanse i zdraviji okoliš nakon usisavanja. Uklanja većinu čestica iz zraka, uključujući pelud i grinje. Čisti filter donosi dvostruku prednost – održava motor super učinkovitim i svježim zrakom.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Filter QuickClean

Filter QuickClean

Za maksimalnu učinkovitost filter u usisivaču treba uvijek biti čist. Pomažemo vam da održite super efikasnost uz praktičnu funkciju Quick Clean. Okrenite gumb na zadnjoj strani posude za prašinu nakon svakog usisavanja i filter će biti očišćen.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Perivi filter u metalnom celularnom filteru

Perivi filter u metalnom celularnom filteru

Filter koji se može prati napravljen je od visoko čvrstih i netoksičnih materijala kako bi se osigurale visoke performanse i zdravije okruženje nakon usisavanja. Lako se čisti ili zamjenjuje jer je ugrađen u metalni celulari filter, koji lagano klizi u čvrstu kantu za prašinu. Metalno kućište djeluje kao celularni filter i izdržljivo je i perivo.
Više informacija
Manje informacija