...
HVC6264BK Usisivač
399,00 KM

Usisivač HVC6264BK

HI-MOVE IV Usisivač Usisivač sa posudom za prašinu Bežična upotreba Turbo četka sa motorom
399,00 KM
Cijena za kartično plaćanje
387,03 KM
Cijena za gotovinsko plaćanje
PDV je uključen u cijenu.
print
print
podijeli
Facebook
Twitter
preuzmi
preuzmi

Karakteristike

_products/features/icon-Sve je lakše sa novom generacijom

Sve je lakše sa novom generacijom

Živjeti i raditi u čistom svježem okruženju je neophodno da bismo bili zdravi i sretni. Hisense bežični usisivači su lagani i laki za kretanje. Odlična su alternativa redovnim usisivačima. Bez kabla nećete imati ograničenja. Mogu se pretvoriti u praktičan ručni usisivač za nekoliko sekundi i idealni su za brze popravke za koje imate samo minut. Pogledajte našu liniju bežičnih usisivača Hi-Move IV elegantnog dizajna koji je vješto kombinovan s visokotehnološkim funkcijama i karakteristikama za uvijek savršene rezultate.

For viewing video content please confirm partner Youtube videos and accept marketing cookies.
_products/features/icon-Bez nepotrebnog zamotavanja

Bez nepotrebnog zamotavanja

Bežični usisivači su izuzetno praktični i laki za manevrisanje jer nemaju kabl koji se vuče iza sebe, usporavajući čišćenje. Izuzetno su zgodni za mjesta do kojih je teško doći ili gdje nemate pristup električnoj mreži. Također su sigurniji za korištenje, kao i agilniji i fleksibilniji od tradicionalnih modela.

_products/features/icon-Baterija koja traje duže

Baterija koja traje duže

Litijum-jonske baterije predstavljaju naprednu tehnologiju baterija. Imaju mnogo prednosti: pružaju stabilniju usisnu snagu; čak i kada ste na pola kapaciteta i dalje ćete dobiti vrhunske performanse; pune se povoljno brzo i mogu efikasno zadržati punjenje u poređenju sa drugim tipovima baterija. Njihova je mala težina, mogu biti manjih dimenzija, mogu se puniti i vrijeme rada nakon potpunog punjenja može se relativno dobro predvidjeti.

For viewing video content please confirm partner Youtube videos and accept marketing cookies.
_products/features/icon-Jasan i vidljiv LED ekran

Jasan i vidljiv LED ekran

Status baterije se prikazuje na vidljivom LED ekranu tako da neće biti iznenađenja ukoliko se baterija približi kraju. Čak i kada je prazna, ona se brzo puni kako biste mogli nastaviti s čišćenjem!

_products/features/icon-Motorizovana turbo četka

Motorizovana turbo četka

Tehnološki izvrsna turbo četka sa dodatno širokom motoriziranom rotirajućom četkom osigurava bolje usisavanje. Ona kupi nečistoće i ostatke sa čvrstih površina i sa tepiha. Sa dizajnom koji omogućava jednostavno skidanje na jedan klik i odvajanje rotirajuće četke za jednostavno održavanje. Glatke linije i branici je čine nježnom za vaše podove i namještaj.

Dodatna fleksibilnost, mali doseg i lakoća

U više od jedne tačke, Hisense motor up usisivači su dizajnirani da budu ultra manevarski. Prilikom usisavanja držite najteži dio usisivača u ruci i imate potpunu kontrolu nad pokretima. Spoj usisnog crijeva i četke je super fleksibilan i zajedno sa dizajnom četke i točkićima omogućava vrlo mali doseg.

_products/features/icon-Snažno ciklonsko djelovanje

Snažno ciklonsko djelovanje

Usisivači bez vrećica ne koriste zamjenjive vrećice, već umjesto toga koriste kantu za prašinu za odlaganje i prikupljanje prašine i prljavštine. Dakle, isplativost je jedna od prednosti. Nadalje, pružaju jaču snagu usisavanja i ciklonsko djelovanje jer ne gube snagu dok se vreća počinje puniti. Zbog kante za prašinu koja se lako može ukloniti, manje su neuredne prilikom odlaganja prašine i prljavštine.

_products/features/icon-Učinkovita filtracija s perivim filterom

Učinkovita filtracija s perivim filterom

Filter koji se može prati izrađen je od visokočvrstih i netoksičnih materijala kako bi se osigurale visoke performanse i zdraviji okoliš nakon usisavanja. Uklanja većinu čestica iz zraka, uključujući pelud i grinje. Čisti filter donosi dvostruku prednost – održava motor super učinkovitim i svježim zrakom.

_products/features/icon-Filter QuickClean

Filter QuickClean

Za maksimalnu učinkovitost filter u usisavaču treba uvijek biti čist. Pomažemo vam da zadržite super učinkovitost uz praktičnu funkciju QuickClean. Okrenite gumb na stražnjoj strani posude za prašinu nakon svakog usisavanja i filter će se očistiti.

_products/features/icon-2u1 sa mnogo dodataka

2u1 sa mnogo dodataka

Uspravni usisivač pretvara se u ručni u samo nekoliko sekundi. Dolazi s mnogo dodataka – aluminijska sklopiva usisna cijev, fleksibilno crijevo, motorizirana turbo četka, dodaci za pukotine, četka za prašinu i četka za krevet. Svi dodaci se mogu koristiti u kombinaciji s obje usisne cijevi, tako da su kombinacije i mogućnosti pronalaženja savršenog para za svaku potrebu beskrajne.

_products/features/icon-Mala, ali super učinkovita četka za krevet

Mala, ali super učinkovita četka za krevet

Četka za krevet je mali motorizovani alat koji efikasno uklanja prljavštinu i prašinu sa madraca, presvlake i stepenica prekrivenih tepihom. Motorizovana šipka četke se okreće kako bi uklonila uvučenu prljavštinu i dlake.

_products/features/icon-Uživajte u prednostima odvojive baterije

Uživajte u prednostima odvojive baterije

Ne morate parkirati svoj usisavač na stanici za punjenje. Samo jednim klikom možete ukloniti bateriju koja se može puniti bilo gdje. Status baterije može se provjeriti na LED ekranu.

_products/features/icon-Ostanite organizirani uz zidni nosač

Ostanite organizirani uz zidni nosač

Baza za punjenje ili kao opcija za jednostavno skladištenje. Pomaže vam da budete organizovaniji i odličan je alat za uštedu prostora. Četka za prašinu i nastavci za pukotine mogu se jednostavno odložiti i na podlogu tako da ćete uvijek znati gdje ih pronaći.

više mogućnostimanje opcija

Tehničke karakteristike

HI-MOVE IV

Snaga motora: 150 W

Usisna snaga: 32 W

Usisivač sa posudom za prašinu

Bežična upotreba

Broj baterija: 7

Turbo četka sa motorom

Protok vazduha: 13 L/s

Zapremina posude za prašinu: 0,5 l

Dužina cijevi: 70 cm

1 perivi filter

Svjetlosna kontrola baterija

Vrijeme punjenja: 4 h

Pokazivač napunjenosti baterije

Odstranjiva baterija

2 u 1

Lokacija upravljanja: Na aparatu

S gumbom, 2 brzine

Prikaz na displeju: Funkcije

Prikaz brzine rada: LED displej

LED osvjetljenje

Zidni stalak

Broj točkova: 4

Gumirani točkovi

Turbo četka za namještaj

Fleksibilna cijev

Četka

Uski nastavak

Za suho čišćenje

Vrsta cijevi: Sklopiva usisna cijev

Dizajn: Crna

Razina buke: 78 dB

Nazivna snaga: 25,2 V

Snaga motora: 150 W

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 25 × 111,2 × 25,5 cm

Dimenzije aparata u ambalaži (ŠxVxD): 33,6 × 73,5 × 11,6 cm

Masa aparata: 3 kg

Bruto težina aparata: 5,3 kg

Priključna snaga: 150 w

Kod proizvoda: 738225

EAN kod: 3838782492884

Podrška

Zbog kontinuiranog razvoja proizvoda, Gorenje zadržava pravo na promjene određenih parametara na aparatima.

Srodni proizvodi

Zadržavamo pravo promjene tehničkih karakteristika bez prethodne najave. Podaci i slike su informativnog karaktera te su moguće manje razlike.