...
HVC6134W Usisivač
359,00 KM

Usisivač HVC6134W

HI-MOVE IV Usisivač Usisivač sa posudom za prašinu Bežična upotreba Turbo četka sa motorom
359,00 KM
Cijena za kartično plaćanje
348,23 KM
Cijena za gotovinsko plaćanje
PDV je uključen u cijenu.
print
print
podijeli
Facebook
Twitter
preuzmi
preuzmi

Karakteristike

_products/features/icon-Sve je lakše sa novom generacijom

Sve je lakše sa novom generacijom

Živjeti i raditi u čistom svježem okruženju je neophodno da bismo bili zdravi i sretni. Hisense bežični usisivači su lagani i laki za kretanje. Odlična su alternativa redovnim usisivačima. Bez kabla nećete imati ograničenja. Mogu se pretvoriti u praktičan ručni usisivač za nekoliko sekundi i idealni su za brze popravke za koje imate samo minut. Pogledajte našu liniju bežičnih usisivača Hi-Move IV elegantnog dizajna koji je vješto kombinovan s visokotehnološkim funkcijama i karakteristikama za uvijek savršene rezultate.

For viewing video content please confirm partner Youtube videos and accept marketing cookies.
_products/features/icon-Bez nepotrebnog zamotavanja

Bez nepotrebnog zamotavanja

Bežični usisivači su izuzetno praktični i laki za manevrisanje jer nemaju kabl koji se vuče iza sebe, usporavajući čišćenje. Izuzetno su zgodni za mjesta do kojih je teško doći ili gdje nemate pristup električnoj mreži. Također su sigurniji za korištenje, kao i agilniji i fleksibilniji od tradicionalnih modela.

_products/features/icon-Baterija koja traje duže

Baterija koja traje duže

Litijum-jonske baterije predstavljaju naprednu tehnologiju baterija. Imaju mnogo prednosti: pružaju stabilniju usisnu snagu; čak i kada ste na pola kapaciteta i dalje ćete dobiti vrhunske performanse; pune se povoljno brzo i mogu efikasno zadržati punjenje u poređenju sa drugim tipovima baterija. Njihova je mala težina, mogu biti manjih dimenzija, mogu se puniti i vrijeme rada nakon potpunog punjenja može se relativno dobro predvidjeti.

For viewing video content please confirm partner Youtube videos and accept marketing cookies.
_products/features/icon-Jasan i vidljiv LED displej

Jasan i vidljiv LED displej

Status baterije se prikazuje na vidljivom LED displeju tako da neće biti iznenađenja ukoliko se baterija približi kraju. Čak i kada je prazna, ona se brzo puni kako biste mogli nastaviti sa poslovima čišćenja!

_products/features/icon-Turbo četka sa motorom

Turbo četka sa motorom

Tehnološki izvrsna turbo četka sa dodatno širokom motorizovanom roler četkom osigurava bolje usisavanje. Ona kupi prljavštinu i ostatke sa čvrstih površina i sa tepiha. Sa dizajnom koji omogućava jednostavno skidanje na jedan klik i odvajanje roler četke za jednostavno održavanje. Glatke linije i branici je čine nježnom za vaše podove i namještaj.

Dodatna fleksibilnost, mali doseg i lakoća

U više od jedne tačke, Hisense motor up usisivači su dizajnirani da budu ultra manevarski. Prilikom usisavanja držite najteži dio usisivača u ruci i imate potpunu kontrolu nad pokretima. Spoj usisnog crijeva i četke je super fleksibilan i zajedno sa dizajnom četke i točkićima omogućava vrlo mali doseg.

_products/features/icon-Snažno ciklonsko djelovanje

Snažno ciklonsko djelovanje

Usisivači bez vrećica ne koriste zamjenjive vrećice, već umjesto toga koriste kantu za prašinu za odlaganje i prikupljanje prašine i prljavštine. Dakle, isplativost je jedna od prednosti. Nadalje, pružaju jaču snagu usisavanja i ciklonsko djelovanje jer ne gube snagu dok se vreća počinje puniti. Zbog kante za prašinu koja se lako može ukloniti, manje su neuredne prilikom odlaganja prašine i prljavštine.

_products/features/icon-Efikasna filtracija sa perivim filterom

Efikasna filtracija sa perivim filterom

Perivi filter je napravljen od čvrstog i ne toksičnog materijala kako bi se osigurala visoka učinkovitost i zdravija sredina poslije usisavanja. On eliminiše većinu čestica iz zraka, uključujući polen i grinje. Čisti filter donosi dvostruku prednost - održava motor super efikasnim i zrak svježim.

_products/features/icon-Brzo čišćenje filtera

Brzo čišćenje filtera

Za maksimalan učinak filter usisivača se treba očistiti sa vremena na vrijeme. Pomažemo vam da zadržite super efikasnost usisivača sa zgodnom funkcijom Quick Clean. Okrenite prekidač na spoljašnjoj strani posude za prašinu poslije svakog usisavanja i filter će biti očišćen.

_products/features/icon-2 u 1 Ručni i uspravni usisivač

2 u 1 Ručni i uspravni usisivač

Uživajte u svim prednostima uspravnog usisivača koji se u sekundi vremena može pretvoriti u ručni mali usisivač. Sa dodatnim nastavcima (četka za prašinu i uska četka), te različitim kombinacijama sa samo ručnim dijelom ili sa usisnom cijevi, neće postojati kućni zadatak koji nećete moći srediti.

_products/features/icon-Ostanite organizirani uz zidni nosač

Ostanite organizirani uz zidni nosač

Baza za punjenje ili kao opcija za jednostavno skladištenje. Pomaže vam da budete organizovaniji i odličan je alat za uštedu prostora. Četka za prašinu i nastavci za pukotine mogu se jednostavno odložiti i na podlogu tako da ćete uvijek znati gdje ih pronaći.

više mogućnostimanje opcija

Tehničke karakteristike

HI-MOVE IV

Snaga motora: 110 W

Usisna snaga: 30 W

Usisivač sa posudom za prašinu

Bežična upotreba

Broj baterija: 6

Turbo četka sa motorom

Protok vazduha: 11 L/s

Zapremina posude za prašinu: 0,5 l

Dužina cijevi: 70 cm

1 perivi filter

Svjetlosna kontrola baterija

Vrijeme punjenja: 4 h

Pokazivač napunjenosti baterije

2 u 1

Lokacija upravljanja: Na aparatu

S gumbom, 2 brzine

LED osvjetljenje

Zidni stalak

Broj točkova: 4

Gumirani točkovi

Četka

Uski nastavak

Za suho čišćenje

Vrsta cijevi: Usisna cijev

Dizajn: Bijela

Razina buke: 78 dB

Nazivna snaga: 21,6 V

Snaga motora: 110 W

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 25 × 111,2 × 25,5 cm

Dimenzije aparata u ambalaži (ŠxVxD): 33,6 × 72,5 × 11,6 cm

Masa aparata: 2,3 kg

Bruto težina aparata: 4,3 kg

Priključna snaga: 110 w

Kod proizvoda: 738224

EAN kod: 3838782492877

Podrška

Zbog kontinuiranog razvoja proizvoda, Gorenje zadržava pravo na promjene određenih parametara na aparatima.

Srodni proizvodi

Zadržavamo pravo promjene tehničkih karakteristika bez prethodne najave. Podaci i slike su informativnog karaktera te su moguće manje razlike.