...
Hisense klima uređaji
1

Tehnologija

_products/features/icon - Pametna Wi-Fi kontrola

Pametna Wi-Fi kontrola

Jednostavni i pouzdano upravljanjem preko Wi-Fi kontrole
Pouzdano upravljanje vašim klima uređajem bilo gdje u vašem domu sa vašim mobitelom i konekcijom na Wi-Fi. Tako ćete moći kreirati ugodne uslove prije dolaska kući ili se pobrinuti o svom kućnom ljubimcu sa distance.
_products/features/icon - HiSmart Life App

HiSmart Life App

Pametno upravljanje sa bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme
Ova aplikacija donosi pametno i ugodno iskustvo. Možete dobiti statusnu informaciju aparata i upravljati sa njima bilo gdje i bilo kada. Interfejs je veoma jednostavan i moćan, pored uobičajnih funkcija daljinskog upravljanja, on donosi i pametne funkcije, kao na primjer: dijagnostika, prikaz greške, programsko podešavanje i tako dalje. Očekuje vas veliki broj zanimljivih funkcija. Dostupno na App Store.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Smart Voice Control

Smart Voice Control

Upravljanje govorom
Nova Hisense HiSmart Life aplikacija kompatibilna je sa Google virtualnim asistentom i Amazon Alexa, tako da govorom možete upravljati uređajem. Zahvaljujući govornoj interakciji moguće je regulisati temperaturu, uključiti ili isključiti uređaj, kao i podesiti režim rada (hlađenje ili grijanje). Možete pronaći HiSmart aplikaciju u "Amazon Alexa" aplikaciji i u "Home" aplikaciji.
Više informacija
Manje informacija

Zdrav život

_products/features/icon - HI-NANO

HI-NANO

Štiti vaš dom i vaše zdravlje
HI-NANO je jedna vrsta efikasne jonske plazme koja generiše 1 milion jona/cm3, u poređenju sa standardnom plazmom koja generiše 0.4~0.6 miliona jona/cm3. Zbog svoje jačine proizvodnje jona, ona može efikasno eliminisati više od 99% H1N1 virusa unutar dva sata. U usporedbi sa standardnom plazmom, ona proizvodi samo pola ozona (0.007mg/m3),i time nema štetan uticaj na okolinu. Efikasno uklonite bakterije i uživajte u čistom zraku svaki dan. Francuska Texcell laboratorija je dokazala da HI-NANO može efikasno spriječiti novi koronavirus (SARS-CoV-2) za 93,54% unutar dva sata.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Dvostruko samočišćenje

Dvostruko samočišćenje

Održava efikasnost i čist zrak
Zahvaljujući Hisense novoj generaciji hidrofilnog zaštitnog sloja, akumulirana prašina / mikroorganizmi / ulje se može ukloniti sa aluminijske površine isparivača pomoću ciklusa zamrzavanja i odmrzavanja. Prilikom isključivanja, ventilator unutrašnje jedinice će nastaviti da radi 30 sekundi kako bi osušio isparivač. Ovim ćete očuvati visoku učinkovitost i čist zrak.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - IONIZER

IONIZER

Čisti zrak i doprinosi vašoj vitalnosti
Klima uređaj se odlikuje super Ionizatorom koji u zrak oslobađa važne i korisne negativne jone. Ovi joni su neophodni za ćelijski metabolizam i druge vitalne funkcije. Efikasan sistem filtracije uklanja polen, mirise, dim i prašinu, uvijek obezbjeđujući čist zrak.
Više informacija
Manje informacija

Komfor i praktičnost

_products/features/icon - Smart Eye

Smart Eye

Pametan senzor za optimalan dotok zraka
Hisense „Smart Eye“ može prepoznati, kod prisutnih osoba u prostoriji, njihove pozicije i aktivnosti. Na primjer, kada pametno oko infracrvenim skeniranjem ustanovi da se korisnikova toplota povećala, pravac puhanja zraka automatski će se prilagoditi njihovom položaju i njihovim trenutnim aktivnostima.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - TMS Comfort Control System

TMS Comfort Control System

Pametno upravljanje temperature, vlažnosti i brzine puhanja
Hisense TMS tehnologija izračunava parametare okruženja u zatvorenom prostoru koji najviše odgovaraju korisnicima. Na osnovu 6 parametara: temperature, vlažnosti, brzine puhanja zraka, toplotnog zračenja, količine odjeće i aktivnosti korisnika, Hisense klima uređaj inteligentno kontroliše temperaturu, vlažnost i brzinu puhanja zraka.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Multi Dimension AirFlow

Multi Dimension AirFlow

Optimalna distribucija zraka
Nezavisni desni i lijevi usmjerivač zraka omogućavaju korisnicima da pomoću daljinskog upravljača izaberu opciju, da zrak puše direktno u njih ili da ih izbjegava. U ljetnjem periodu, hladan zrak spušta se od plafona kako bi nas rashladio i okružio prirodnom svježinom. U zimskom periodu, topao zrak podiže se od poda i zagrujava cijelo tijelo od stopala.
Više informacija
Manje informacija