Hisense klima uređaji
1

Hisense inverter

_products/features/icon - -15°C Grijanje & Hlađenje

-15°C Grijanje & Hlađenje

Poznat vam je osjećaj topline sunca čak i tokom hladnih zimskih dana? Naša karakteristika grijanja & hlađenja daje sličan osjećaj. Time što možemo obezbijediti toplotu i na temperaturi -15°C zahvaljujući našoj tehnologiji predzagrijavanja i tehnologiji električnog zagrijavanja šasije. Specijalno hlađenje na -15°C se najčešće koristi kako bi se održala temperatura prostorije.
Više informacija
Manje informacija

Ultra tihe

Na osnovu principa protoka zraka i akustike, optimizovali smo strukturu unutrašnjeg kanala zraka i time smanjili buku. Naša tehnologija efikasno eliminiše buku i time vašoj porodici omogućava neometan san prilikom rada klima uređaja noću.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Visoka efikasnost i ušteda energije

Visoka efikasnost i ušteda energije

Korištenjem 3D inverterske tehnologije, u kombinaciji s optimiziranim zračnim kanalom i naprednim urezanim cijevima i rešetkom, naši klima uređaji ostvaruju značajno povećanje energetske učinkovitosti koja smanjuje godišnju potrošnju energije za 30%.
Više informacija
Manje informacija

Pouzdani i pametni

_products/features/icon - Pametna Wi-Fi kontrola

Pametna Wi-Fi kontrola

Jednostavni i pouzdano upravljanjem preko Wi-Fi kontrole
Pouzdano upravljanje vašim klima uređajem bilo gdje u vašem domu sa vašim mobitelom i konekcijom na Wi-Fi. Tako ćete moći kreirati ugodne uslove prije dolaska kući ili se pobrinuti o svom kućnom ljubimcu sa distance.
_products/features/icon - HiSmart Life App

HiSmart Life App

Pametno upravljanje sa bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme
Ova aplikacija donosi pametno i ugodno iskustvo. Možete dobiti statusnu informaciju aparata i upravljati sa njima bilo gdje i bilo kada. Interfejs je veoma jednostavan i moćan, pored uobičajnih funkcija daljinskog upravljanja, on donosi i pametne funkcije, kao na primjer: dijagnostika, prikaz greške, programsko podešavanje i tako dalje. Očekuje vas veliki broj zanimljivih funkcija. Dostupno na App Store.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Dijagnostika i automatska zaštita

Dijagnostika i automatska zaštita

Automatska zaštita
U slučaju kvara, prikazuje se šifra greške na displeju za lakšu opravku. U slučaju preopterećenja sistema, sigurnosno isključivanje iz struje se automatski aktivira kako bi se osigurala sigurnost.

Zdravlje i udobnost

_products/features/icon - Super tihi rad

Super tihi rad

Sa specijalno dizajniranim zračnim tunelom i naprednom tehnologijom kontrole, novi inverterski klima uređaji buku svode na minimum do ultra niskog nivoa 16dB kada su u režimu rada Super Quiet Mode. Novo dizajnirani kros ventilator sa optimiziranim kanalima zraka također doprinosi nižoj buci i tako vas ostavlja u tišini bez uznemiravanja.
Više informacija
Manje informacija

Nanoe

Sterilizuje bakterije efikasno i stvara veliki broj vodenih molekula u zraku, koje su dobre za vašu kožu posebno tokom suhog vremena, poput prirodnog SPA tretmana.

Sveobuhvatna zaštita zdravlja

Emituje Vitamin C kroz zrak svima, što čini da vaša koža bude još ljepša, sterilizuje bakterije efikasno tako što uništava njihovu unutrašnju konfiguraciju. HEPA filter efikasno eliminiše polen, prašinu i pneumo-bakcile, i tako vam donosi svjež i zdrav zrak.
Više informacija
Manje informacija