...
Održavaju hranu svežom i hrskavom
1

Savršen dizajn

_products/features/icon - Dizajniran da se uklopi

Dizajniran da se uklopi

Savršeno se uklapa
Dizajn koji štedi prostor i savršeno se uklapa u radni prostor vaše kuhinje.
_products/features/icon - Skrivena ručke

Skrivena ručke

Elegantan dizajn
Ergonomske uvučene ručke nude elegantan izgled frižidera i zamrzivača čineći kuhinju još modernijom i elegantnijom. Omogućava dobro prianjanje i rješava problem stalnim čišćenjem vrata jer gotovo da nema otisaka prstiju.
_products/features/icon - Elektronsko upravljanje na dodir

Elektronsko upravljanje na dodir

Intuitivno upravljanje
Preuzmite potpunu kontrolu nad karakteristikama svog hladnjaka jasnim, lako dostupnim i jednostavnim korištenjem LED dodirne upravljačke ploče koja vam omogućuje da brzo odaberete željenu temperaturu za svaki dio.

Pametniji način života

_products/features/icon - My Fresh Choice

My Fresh Choice

Čuvanje hrane prema vašim potrebama
Ladica My Fresh Choice omogućuje vam da postavite temperaturu za proizvode koje držite u rasponu od -20 °C do +5 °C. Stvaranjem savršenog temperaturnog okruženja koje trebate, možete učinkovito produžiti svježinu i kvalitetu okusa željene hrane i pića – od rođendanske torte i sladoleda do najdražih pića.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - NANO Triple Fresh

NANO Triple Fresh

Bez mirisa i dugotrajna svježina
Ova pametna tehnologija smještena na vrhu hladnjaka može produžiti životni vijek voća i povrća tako da ih drži svježima duže vrijeme. Dio Nano-Freshness te tehnologije upija gasove kako bi smanjio brzinu sazrijevanja voća i povrća, dok Nano-Preservation čestice uklanjaju uobičajene i potencijalno štetne bakterije. A istovremeno i smanjuje mirise u hladnjaku.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Moisture Fresh Crisper

Moisture Fresh Crisper

Zadržava vlagu
Moisture Fresh Crisper omogućava vam da lakše prilagodite nivo vlažnosti unutar ladica kako bi odgovarale vrsti namirnica koje spremate, i tako osigurate da sve ostane svježe i ukusno.

Napredna tehnologija

_products/features/icon - Total No Frost

Total No Frost

Total No Frost znači bez zamrzavanja nigdje i nikada
Naprednija nego obična frost-free tehnologija, ova inovativna Total No Frost Technology društva Hisense omogućuje da hladan zrak cirkulira ravnomjerno unutar hladnjaka i zamrzivača kako bi se spriječilo nastajanje kristala leda, tako da nema više potrebe za ručnim odmrzavanjem.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Dual-Tech Cooling

Dual-Tech Cooling

Sistem Dual-Tech Cooling u hladnjaku i zamrzivaču održava idealan nivo vlage u svakom dijelu, sprječava širenje mirisa i zaustavlja isušivanje hrane koja se u njima čuva.
_products/features/icon - Inverterska tehnologija

Inverterska tehnologija

Inverterska tehnologija za štednju energije i dugotrajnije aparate
Moderni inverterski kompresori mjere uvjete unutar Vašeg hladnjaka i shodno potrebama prilagođavaju nivo hlađenja kako bi se osigurala stabilna temperatura, uštedila energija i kako bi aparat tiše radio,a time se i produžuje životni vijek vašeg aparata.
Više informacija
Manje informacija