...
1

Kada ste sponzor svjetskog prvenstva, imate obavezu ali i zadovoljstvo da doprinosite uživanju u fudbalu, omogućiti jedinstveno iskustvo samog gledanja utakmica tako da se vi, navijači, uz naše najnovije televizore osjećate kao da se nalazite na samom stadionu. Uz Quantum Dot Color tehnologiju, 4K rezoluciju, kao i audio-vizuelni bioskopski doživljaj uz Dolbi Vision HDR i Dolbi Atmos funkcije, najnoviji Hisense ULED TV modeli podižu iskustvo uživanja u TV sadržajima na potpuno novi nivo.

Svjetsko prvenstvo u Kataru počinje 20. novembra a upravo je gledanje utakmice putem najnovijih Hisense ULED televizora najbolji način da svjedočite brojnim historijskim momentima koji nas očekuju u Kataru i prilika da dobijete loptu FIFA WORLD CUP QATAR 2022™ kupovinom jednog od sljedeća tri modela:

Koliko god gledanje fudbala uživo predstavlja poseban užitak, ispratiti sve nijanse umijeća ovih fudbalera možda je ipak najbolje putem TV prenosa. Na ovaj način možete da vidite i usporene snimke najboljih poteza i ponovite svaku situaciju koja vas interesuje. Kao vijerni sponzor FIFA Svjetskog prvenstva u Kataru, predstavljamo vam televizore koji ispunjavaju sve kriterijume – pametni, pouzdani i laki za rukovanje. Ove funkcije u kombinaciji sa Hisense VIDAASmart naprednim operativnim sistemom za Smart TV, pretvoriće vaš televizor u centar kućne zabave. Pored toga, tu je i poseban sportski režim, koji se pokreće kada televizor prepozna signal utakmice, donoseći pravo stadionsko iskustvo.

Za one koji žele iskustvo bez kompromisa, Hisense Laser TV stvara potpuno novi svijet za vas, pružajući vam nadrealno multimedijalno iskustvo. Ovaj televizor posjeduje konzolu ultra kratkog dometa koja projektuje živopisnu sliku na samo 28,7cm od zida u 4K rezoluciji i na ekranu dijagonale nevjerovatnih 100 inča.

A kada vam zatreba osvježenje i vijerni saveznik koji će čuvati vašu hranu i piće tokom najvećeg sportskog događaja na svijetu, tu će biti Hisense RS818N4TIE frižider iz PureFlat serije. Zahvaljujući jednakoj distribuciji hladnog vazduha koju donosi pametni Multi Air Flow sistem, konstantno se održava optimalna temperatura vašeg frižidera. Tako hrana ostaje svježa do perfekcije, gdje god da se nalazi unutar uređaja.

Ponosni smo što smo partner najgledanijeg sportskog spektakla na svijetu. Upravo partnerstvo sa jednom tako značajnom manifestacijom, koja je mnogo više od samog sporta, potvrđuje kvalitet, vrijednost i snagu naših uređaja. Kada ste sponzor svjetskog prvenstva, jako je važno da možete da na neki način doprinesete uživanju u fudbalu. Ono što mi omogućavamo je jedinstveno iskustvo samog gledanja utakmica, nudeći tehnologiju zahvaljujući kojoj u određenim trenucima zaista imate osjećaj kao da ste na stadionu.

Spremi se za Svjetsko!

raširi